De cand am intrat în acest domeniu, viziunea noastra a constat în abordarea acestui tip de eveniment dintr-o perspectiva care sa fie data de arta. Înca de la prima nunta am încercat sa implementam si sa cristalizam aceasta viziune, astfel ca, la momentul actual, am ajuns la o abordarea a filmarii de nunta mult diferita de conceptia clasica. 

Ne dorim ca relatia pe care o avem cu voi, clientii nostri, sa fie mai mult decat o colaborare. Pentru ca niciun cuplu nu este la fel, vrem sa ajungem sa cunoastem ce va face pe voi unici, astfel ca, amintirile captate de noi sa nu fie o simpla documentare a eveniemntului, ci ele sa spuna o poveste; povestea voastra.

În încercarea de a va cunoaste, una din întrebarile care se ridica este: De ce noi? Pentru ca punem pret pe modul in care viziunea noastra este receptata de voi, personajele povestii pe care vrem sa o spunem. Ei, raspunsul la aceasta intrebare, in toate cazurile, a fost calitatea, emotiile si impactul pe care le au trailer-ele noastre.

Acest lucru a fost o confirmare pentru noi ca ne-ati priceput, suntem pe aceeasi lungime de unda, ce vrem noi, vreti si voi.

Abordarea clasica a cameramanului de nunta consta în realizarea unui trailer si a unul clip lung de aproximativ 3-4 ore realizat în urma filmarii nuntii. Trailerul era vesel, antrenant, captivant si crea anumite asteptari în mintea mirilor. Si era normal sa faca asta pentru ca, în mod normal, trailerul trebuia sa-ti arate o frantura din ceea ce însemna filmarea de nunta. Ei bine, clipul lung nu corespundea asteptarilor, iar vedeta materialelor primite ramanea în continuare trailerul. Mai mult decat atat, trailer-ul urma sa fie vizionat pe nesturate de miri, prieteni si familie pe cand clipul lung ramanea la naftalina.

Ca urmare a luat fiinta un nou concept...