Prezenta echipei noastre la evenimentul vostru presupune mai mult decât contractarea unei echipe de cameramani. Presupune colaborarea cu o echipa de artisti care aduc cu ei nu numai aparatura pe care o au la dispozitie ci si taletul si experienta lor împreuna cu o dedicare pentru crearea frumosului.

Fiecare nunta este diferita pentru ca fiecare cuplu este diferit, are propriile preferinte, asteptari si ceea ce pentru un cuplu s-ar putea sa fie extrem de imporant pentru altul ar putea fi trecut cu vederea. Vrem sa aflam de la voi de ce anume sunteti interesati din gama variata de servicii cu care echipa noastra va sta la dispozitie.

Sunt câteva elemente care nu lipsesc din nici-un pachet si anume: filmare cu 2 camere full hd, o perioada de pana la 12 ore de acoperiere a evenimentului si o editare simpla a momentelor principale concretizata într-un clip de aproximativ 45min.

Filmare Full HD
1080p/25fps
2 Camere
Acoperirea evenimentului cu pâna la 2 camere
Numarul de ore acoperite
Timp de productie pâna în 12h
Materiale Finale
Film Documentar 45min*

 

Pentru a va usura munca, mai jos am personalizat pentru dumneavoastra 4 pachete. Puteti alege pe oricare dintre el sau puteti sa parcurgeti în continuare aceasta pagina si sa realizati propriul vostru pachet, care sa reflecte mai bine cerintele voastre.


 

SERVICII  DE EDITARE:

WEDDING TRAILER

€299 Rezumatul nuntii in 3 minute

FILMUL NUNTII

€480 7min Filmul Nuntii

€170 Pentru 2min extra

SAME DAY EDIT - €700

un trailer realizat, editat si distribuit în ziua nuntii

ACOPERIRE MOMENTE

€100 Pregatirile Mirilor

€199 Momente Traditionale full*

€149 Full Toasts & Speeches *

€49 Tortul Miresei full *

€79 Dezgatitul Mirilor full *

€499 Full Concert *

€149 Slujba religioasa full **

*În limita timpului dedicat acoperirii evenimentului vostru vom capta fiecare dintre aceste momente dar luând acele cadre pe care le vom considera necesare în realizarea unui trailer sau al unui film de nunta care sa spuna cu acuratete povestea nuntii voastre. Aceste optiuni sunt dedicate celor care doresc totusi aceste momente la intreaga lor durata. Unele dintre aceste optiuni vor necesita extinderea timpului de productie.

** Acoperim din slujba religioasa doar momentele principale cum ar fi: intrarea/iesirea mirilor, logodna, cununia, punerea inelelor, împartasania.


Acoperirea evenimentului

€0 12 ore

Programul de lucru începe de la ora 8. Orele de lucru suplimentare necesita o investitie de 70€/h

€70 pentru fiecare ora suplimentara pâna la 14 ore

€100 pentru fiecare ora suplimentara daca se depasesc 14 ore

În cazul alegerii uneia sau mai multor extra-optiuni, timpul aferent acestora nu este luat in calcul la calcularea celor 12h, ci este inclus în pretul extra-optiunii


ÎNAINTE DE NUNTA

€200 Rehearsal dinner

Cununia civila

50€ Daca are loc in aceeasi zi cu ziua nuntii

160€ daca are loc în alta zi decat ziua nuntii

Pregatiri Eveniment 225€

Acoperim pregatirile nuntii voastre pe durata unei singure zile pâna la 7 ore de lucru. Pentru fiecare zi suplimentara va trebui sa investiti €100.

190€ Film Potret

250€ Love Story

Clip sub forma de interviu în care cei doi îsi prezinta povestea lor.


tEHNICI CINEMATICE DE FILMARE

€270 - Drona

€0 - 2 Camere

€250 - 1 Camera extra


Distribuirea materialelor

€0 - Online

€70 - Stick USB

 DVD Personalizat - nu realizam DVD-uri

€120 - Stick USB într-un ambalaj personalizat marca DaniCroitor Films

Materialul Brut

300€ - Livrarea fisierelor video nealterate se poate face la alegerea clientului fie online fie pe un suport de stocare pus la dispozitie de client

Aceasta optiune este disponibila doar daca achizitionati si "Filmul Nuntii"


Calitatea

€0 - Full HD (1080p)

€1500 - Ultra HD (4k) (Filmul Nuntii si/sau Trailer)

 

Rezervarea zilei nuntii voastre în calendarul nostru are loc doar în momentul semnarii contractului si al transferului avansului.


 
 

Continuam sa invatam si sa ne adaptam la nevoile mirilor nostri, din acest motiv oferta noastra este in continua schimbare. ne luam libertatea de a schimba oferta fara a trimite notificari clientilor care detin deja acest link.

Nu este intrebare mica sau mare pe care echipa noastra sa nu o poata suporta. Daca aveti nelamuriri va rugam nu ezitati, echipa DaniCroitor Films va sta la dispozitie.

 

Va punem la dispozitie un model de contract+anexa pe care insistam sa le cititi. Daca veti avea intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati. DOWNLOAD