Pe lânga serviciile de editare deja prezentate va putem o feri ceea ce noi numim "Film documentar" care chiar daca suna complicat de fapt este o editare simpla pe care o realizam si in care includem momentele alese de dumneavoastra din oferta noastra, la intreaga lor durata.

Sa luam spre exemplu slujba religioasa: daca in filmul nuntii includem doar o parte din slujba, in acest film vom include intreaga slujba religioasa; un alt exemplu: discursurile. In filmul nuntii vom include doar momente din discursurile care au avut loc la receptie, în schimb în filmul filmul documentar vom include discursurile în întregime.

Durata acestei editari depinde de momentul pentru care optati. Spre exemplu  editarea slujbei religioase dureaza aproximativ 45min iar în functie de optiunile pe care le veti alege din oferta noastra durata acestui film va suferi modificari.

Multi dintre clientii nostri invita la nunta lor formatii de muzica valoarease din tara noastra. Va putem oferi posibilitatea de a va capta unul din programele muzicale pe care acestia le vor avea in ziua nuntii voastre sau chiar tot concertul.