Pe lânga serviciile de editare deja prezentate va putem o feri ceea ce noi numim "Film documentar" care chiar daca suna complicat de fapt este o editare simpla pe care o realizam si in care includem momente din ziua nuntii voastre, in functie de pachetul ales din oferta noastra, la intreaga lor durata.

Sa luam spre exemplu slujba religioasa: daca in filmul nuntii includem doar o parte din slujba, in acest film putem include fie slujba religioasa în întregime fie doar momentele principale (logodna, cununia, binecuvântarea, predica de final) la durata lor reala. Aceste momente difera si în functie de cultul în cadrul are loc slujba respectiva. Sa luam un alt exemplu: discursurile. In filmul nuntii vom include doar momente din discursurile care au avut loc la receptie, în schimb în filmul filmul documentar vom include discursurile în întregime.

Durata acestei editari depinde de momentul pentru care optati. Spre exemplu  editarea slujbei religioase dureaza aproximativ 45min iar în functie de optiunile pe care le veti alege din oferta noastra durata acestui film va suferi modificari.

Multi dintre clientii nostri invita la nunta lor formatii de muzica valoarease din tara noastra. Va putem oferi posibilitatea de a va capta unul din programele muzicale pe care acestia le vor avea in ziua nuntii voastre sau chiar tot concertul, altfel captam între 2-5 dansuri pe care le includem cap-coada într-un clip.

Doar pentru a intelege stilul de editare care este folosit în acest film documentar, aveti mai jos un exemplu care cuprinde doar predica din cadrul unei slujbe religioase de nunta.

În acesta editare scopul nu este sa prezentam sau sa creem o poveste ci pur si simplu sa documentam momentele alese de voi.