ECHIPA

Echipa video este formata din 3 persoane; 1 Cameraman Principal (Dani), 1 Cameraman Secundar (Lidia) + 1 Asistent. Cei doi nu vor acoperi separat momentele din ziua nuntii.

MATERIALELE VIDEO

Dupa finalizarea editarii, veti primi un link securizat cu valabilitate de 6luni de zile, de unde veti putea descarca toate materialele video. De asemenea acest link va putea fi impartasit cu prieteni si familie. La alegerea clientului putem furniza materialele pe un stick sau dvd (nu recomandam acest mediu de stocare deoarece creste reiscul de a pierde informatiile).

DEPLASAREA ECHIPEI VIDEO

Locuim în Iasi iar în situaiile in care ne deplasam, mirii vor asigura cazarea echipei la un hotel de minim 3 stele - aceasta nu pentru ca suntem neaparat pretentiosi dar dorim sa fim odihniti pentru ziua nuntii voastre. Este necesara cazarea cu o zi înainte de eveniment si o zi dupa eveniment. Este necesara rezervarea a 2 camere (1xduble + 1 single). Daca este posibil putem fi cazati si in familie - preferam aceasta metoda deoarece ne da ocazia sa va cunoatem mai bine prin familia voastra - sau la prieteni, atâta vreme cat va fi liniste si conditii decente pentru odihna echipei noastre.

De asemenea transportul va fi acoperit de catre miri: calculul se va face la o medie a consumului de 8% si pretul motorinei extra de la PETROM/OMV.

ACOPERIREA EVENIMENTULUI

Acoperirea nuntii pentru pachetul standard se face pâna la 12h. Pentru fiecare ora suplimentara va trebui sa investiti €70/h pâna la 14h si €100/h daca se depasesc 14h.

REZERVARE

Rezervarea nuntii voastre in calendarul nostru se va face la semnarea unui contract, moment in care se va achita un avans, de 30% din valoarea pachetului ales.

CONCTRACT

Va punem la dispozitie un model de contract+anexa pe care insistam sa le cititi. Daca veti avea intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati. DOWNLOAD

 

Multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si de rabdarea de care ai dat dovada. Daca in urma studierii ofertei noastre mai ai anumite nelamuriri, sau ai nevoie de informatii suplimentare pentru a lua o decizie potrivita, te rugam sa folosesti acest formular pentru a lua legatura cu noi. Vom incerca sa-ti raspundem in urmatoarele 12h.